logo


Natje en droogje


Wat maakt ons tot wie we zijn, waar worden wij gelukkig van? Kleine portretjes van leuke mensen die je niet snel op tv zult zien.

mw edhard#3 Mevrouw Edhard (90): If mi ting doro...

Je diploma is je man, leerde mevrouw Edhard haar dochters. Zelf heeft ze ook hard moeten knokken om te komen waar ze is. Ze vindt vrede bij goed gezelschap en een lekkere sigaar. Lees...inge portret#1 Inge (77): Mij krijg je niet kapot

Ze werkte als animeermeisje in een Spaanse bar en ontdekte haar oerkracht door een ziekelijk jaloerse vriend. In haar groengetinte hemelrijk ziet zij in alle rust naar de toekomst uit. Lees ...zwemdames#0 Zwemmen in koud water

Lipstick op, badpak aan en gaan! Weer of geen weer, fruitig, gestrest of in mineur... als het ook maar even kan, laten de vriendinnen Titia en Carolien zich 's ochtends aan het  Amsterdamse Entrepotdok in het water zakken. Lees...portret#2 Ahmet Faruk (68): Kazachstaans, kazachstaans!

Zijn voorvaderen joegen zwartglimmende paarden over de steppen en zongen in keelzang bij de tent. Nogal een contrast met Bos en Lommer.
Terug naar welkom
Naar portfolio
Naar over mij

Tekstbureau Yvonne van Osch
Binnenkadijk 117, 1018 ZE Amsterdam
opschrift@tip.nl | 06-37313100


mail linkedin twitter